Frank Pollet in Schrijversmuseum Luyksgestel

Locatie: Luyksgestel
Datum: za 15 november 2014
Tijd: 14:00 - 16:00 uur
Accommodatie: Bakkerijmuseum
Adres: Kapellerweg 15
Rubriek(en): Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Ouderen
Entreeprijs: Gratis
Entreeprijs kinderen: Gratis
Website evenement: Geen
E-mail: hutarievdlugt@kpnmail.nl
T: +31(0)627267314
 

Het kleinste schrijversmuseum van Nederland in Luyksgestel, gevestigd in de schrijvershut van Arie van der Lugt in Luyksgestel, ontvangt op zaterdagmiddag 15 november om 14.00 uur de bekende Vlaamse schrijver Frank Pollet. Frank Pollet komt uit Sint-Niklaas en maakt poëzie, educatief en journalistiek werk, theater en kinderboeken.

 

De kinderboeken van Frank Pollet werden meermaals bekroond met de Prijs van de Kinder- en Jeugdjury en met de Trofee LEES 17. Hij is getrouwd met schrijfster Moniek Vermeulen met wie hij enkele boeken en toneelstukken voor kinderen schreef. Arie van der Lugt was een grote inspirator voor Frank Pollet. Hoe dat gebeurde vertelt Frank op de lezing. Verder vertelt de schrijver onder andere over zijn boeken waaronder zijn allernieuwste kinderboek ‘Een nieuwe thuis voor Treesje’, draagt gedichten voor en signeert. Na de bijeenkomst wordt er enkele kleine boeken(ruil)beurs bij de hut gehouden met veel boeken van Arie van der Lugt.

 

De bijeenkomst duurt tot 16.00 uur, is gratis toegankelijk en wordt gehouden in de ruimte van het bakkerijmuseum bij het schrijversmuseum aan de Kapellerweg 15 in Luyksgestel. Opgeven kan tot en met 31 oktober via hutarievdlugt@kpnmail.nl en via 06 27267314.