Kerstmarkt centrum Bergeijk

Locatie: Bergeijk 't Hof
Datum: vr 15 december 2017
Tijd: 17:00 - 22:00 uur
Accommodatie: Marktplein en Burg. Magneestraat
Rubriek(en): Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Ouderen
Entreeprijs: Gratis
Entreeprijs kinderen: Gratis
Website evenement: www.kerstmarktbergeijk.nl
E-mail: centrummanager@cmbergeijk.nl
T: 0497-785127
 

 

Grandioze Kerstmarkt
 
Omdat we Bergeijk op de kaart willen zetten en er heel veel zin in hebben, zijn we inmiddels ver met de organisatie voor een mooie kerstmarkt; eentje die de moeite waard is om te bezoeken vanuit de omgeving. We zijn blij dat dit evenement ondersteund wordt door de Stichting Promotie Bergeijk! De kerstmarkt is op vrijdagavond 15 december en begint om 17:00 en eindigt om 22:00 uur. We hebben de burgemeester gevraagd om de kerstmarkt officieel te openen.
 
Als publiekstrekker komt er een mega snowglobe, een valkenier houdt een uilenshow en zorgt voor een fotoshoot. Er zijn zo’n 20 kramen met kerst gerelateerde artikelen.  
De horecaondernemers bieden eten en drinken te koop aan voor een zachte prijs zoals broodjes worst, kaas, erwtensoep, bier, glühwein. De mensen kunnen zo rond etenstijd op het plein verblijven. 
Het geheel wordt opgeluisterd door een kinderkoor, de accordeonvereniging, de Hof kapel en we zijn bezig met nog een koor. Verder lopen er een Kerstman, een ganzenhoedster en enkele andere figuranten in Dickens outfit rond die onder andere de open vuurtjes rond het marktplein en de Burg. Magneestraat brandend houden.
Er komt een website (www.kerstmarktbergeijk.nl), een Facebookpagina, er komen spandoeken en posters. Het is de bedoeling dat alle winkels open zijn.