Kioskconcert Harmonie Echo der Kempen

Locatie: Bergeijk 't Hof
Datum: ma 6 juli 2015
Tijd: 18:45 - 21:30 uur
Accommodatie: Marktplein
Rubriek(en): Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Ouderen
Entreeprijs: Gratis
Entreeprijs kinderen: Gratis
Website evenement: www.echoderkempen.nl
E-mail: info@echoderkempen.nl
T: +31(0)0497573054
 

KIOSKSPEKTAKELMarco Borsato, Gerard Joling, Jan Smit en Nick en Simon;  ze komen allemaal voorbij op maandag 6 juli tijdens het kioskspektakel van Harmonie Echo der Kempen. Een openluchtconcert met populaire muziek gespeeld door Harmonie Echo der Kempen onder leiding van dirigent Frank Steeghs.

Het muzikale jaar zit er weer bijna op voor Harmonie Echo der Kempen. Ook muzikanten zijn wel eens toe aan vakantie. Toch hangen we de instrumenten niet aan de wilgen voordat we Bergeijk nog eens  trakteren op een mooi concert op en rond de kiosk in Bergeijk. Nummers van diverse populaire artiesten zullen de revue passeren deze avond. Een genot voor het gehoor. Dat wordt meedeinen en meezingen!

‘Voorprogramma’
Tijdens het kioskspektakel treden niet alleen leden van Echo der Kempen op. In het ‘voorprogramma’ staan leerlingen van basisschool Beisterveld en Basisschool Bernardus. Zij hebben de afgelopen maanden hard geoefend om een muziekwerk in te studeren. Velen van hen hadden voorafgaand aan dit project nog nooit muziek gemaakt. Onder leiding van docenten van de harmonie en muziekschool Art4U is het de leerlingen gelukt om een mooi optreden voor te bereiden. Dat mag je niet missen!

Het Kioskspektakel is op maandag 6 juli en begint om 18:45 uur op de kiosk op de markt in Bergeijk.